Ara mateix estan completes les places, però ens pots deixar les teves dades al formulari i t’avisarem si algú cancel·la.

Vos deixem totes les dades de l’activitat, a la fi teniu el formulari per a reservar la plaça

Horaris:

  • Diumenge 11 de setembre 12,30h
  • Diumenge 11 de setembre 18,30h

Lloc:

  • Parc Municipal d’Elx (al costat del templet)

Sinopsi

Joana i Esther ja ho tenen tot a punt, és el moment de despertar la terra i començar el cicle. Els seus iaios els han ensenyat com fer-ho, ara elles ho compartiran amb els més menuts: preparar la terra, plantar, regar… Arromangueu-vos i connecteu tots els sentits perquè hi ha molts secrets per descobrir sota la terra d’HORTA!

Valors pedagògics

“Horta” és un espectacle que recupera els valors arrelats a la terra i als costums valencians més genuïns i ancestrals, tot contemporitzant-los i adaptant-los als interessos i els coneixements dels més menuts. Un recorregut itinerant a través dels diferents espais del teatre transformats en “Horta”, on els sentits i els xiquets seran els protagonistes: tocar la terra, escoltar i cantar cançons, descobrir històries i objectes antics o olorar herbetes.

Una experiència que combina la força de la narració oral a través de la màgia i la poesia dels recursos teatrals i escènics. Descobrirem a través dels sentits què és “Horta” des de la tendresa i l’emoció però, sobretot, des de l’humor, l’entreteniment i la pedagogia.

El camp és part de la nostra tradició i el nostre futur i, qui sap, si els xicotets espectadors que vinguen hui a veure “Horta” seran els grans enginyers agrònoms del futur!

Premis

Millor Espectacle per a Xiquetes i Xiquets de les Arts Escèniques Valencianes 2019, IVC

Formulario asistencia espectáculo "Horta"

No quedan plazas

Necesitamos que escribas tu nombre completo
Déjanos tu teléfono por si hay cambios
Selecciona el horario en el que asistiréis
Selecciona el número total de personas que asistiréis
Consentimiento *

PARTICIPA, COLABORA, DISFRUTA...

PARTICIPACOLABORA¡ DISFRUTA !